Anotace: Zkusil sem podlé jedné autorky,které psala z pohledu muže,psát z pohledu ženského..no je to docela těžké:o)
wildrose: jasně,ale zas když si vemeš,tak to může vyznít jako takove psaní sobě o sobě z pohledu někoho,kdo je Ti blízký:o)
26.06.2008 16:54:00 | FrankieLamprt
HH, tak tě ten nápad nakonec nepustil, je to ale zdařilé.=) Jsi šikula, nevím, nu mě se prostě z mužského pohledu píše mnohem snáz a také, ani nevím proč, se mi to více líbí. Jen tak dál.=)
26.06.2008 08:38:00 | Lady_.illusion.
Na první pokus pěkné:-)..akorát mi přijde děsně směšné,když si představím,že tohle psal kluk:-d:-)
24.06.2008 22:01:00 | Jahodová kopretina