Mi(yš)lenka
Dnes, kolem poledne asi,
žárem mi hořely vlasy.
Dnes, kolem soumraku snad,
pálil mne mužností hlad.
Dnes, kolem půlnoci jistě,
zapověděla jsem si tě, jíst tě.
A ty ses mi splnil v úsvitu,
i když tě nemám a nejsi tu.
Přečteno 499x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, danaska, Jiparo, Špáďa
Komentáře (0)