Naprostý omyl?
Milování na bitevním poli
/Nech si o mě zdát/
Já nejsem laciná
Na mě nemáš
Nebo snad…
Ano?
Tak co Ty hromádko neštěstí
Poklekni před královnou
Líbej mé skvělé nohy
Miluj mě
Pod rozbouřenou oblohou
/laskej mě svými rty/
Ty nemotorný hochu
stačí ti jen malá dávka
nebo bys chtěl trochu víc?
Ty přece dobře víš, že…
Mě potřebuješ
/jako narkoman svou denní dávku/
…mě chceš
/jako chce rozmazlené dítě hříšně skvělou zmrzlinu/
No tak už se neboj
Pojď…
Vem si mě
Čekám na Tebe s otevřenou
/náručí/
Bojíš se?
Já to věděla
Ty zbabělče
…
Já nejsem na prodej
/i když… Kolik bys dal?/
Přečteno 400x
Tipy 6
Poslední tipující: Myrja, Nút, Dedillope, a_tao
Komentáře (5)
Komentujících (4)