Myšlenko milá
Anotace: ... pleteš mi hlavu čím dál tím víc ...
.
jsi kdesi za lesy,
pohráváš se mnou si
stříbrnou nití
z pavučin sebranou
tam venku za branou,
z letního kvítí
utkaná z pápěří
věří mi, nevěří
tajnostem bytí
z polibků, dotyků
strachů ze zániku,
důvěry v žití
ach, myšlenko letmá,
jak tvá vůně chutná
v našem objetí.
.
Přečteno 413x
Tipy 35
Poslední tipující: Marupiara, LauraKošinová, fidgetypoet, hostmen, Alan Black, labuť, Myrja, Churry, danaska, Aka Kiss, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)