Vlak do stanice Láska
Anotace: jedna lehce melancholická
Minuty se ploužily,
blížil se čas odjezdu.
Na druhé koleji čekal vlak,
kterým měli jsme jet spolu.
Ptám se: Kde jsi?
Ale ty nikde.
/čekám/
Čekala jsem na nádraží,
Ty jsi nepřišel.
Nastoupila jsem bez Tebe
na vlak do stanice Láska.
Možná jsme se minuli
a já si Tě nevšimla
/hledám Tě/
Nebyl's v žádném cizím kupé,
kde jen každý mlčky seděl
a měl radost ze své cesty
míhající se za oknem.
Nikde tu nejsi
vím, žes nepřišel
/proč?/
Ty jsi tam tam zůstal,
ale já jedu dál.
Už je pozdě...
ujel Ti vlak.
Pojedeš tím dalším?
Potkáme se ještě?
/těžko říct/
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)