Na křídlech vážky
Anotace: Jsem zas nějaká rozněžnělá.. Štve mě, když píšu rozněžněle.. :D
Na křídlech vážky
spasím svět
- Tak přeji
- příjemný let
Poletíš se mnou?
můžeš mi hrát
(na cukrové ukulele)
- Poletím
- a velmi rád
Stačí pár vteřin
- Však já Ti věřím
A pytel čtyřlístků
- na každou bolístku?
Zavři oči
trochu se zasním...
Přečteno 437x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Pixie, danaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)