dneska jsem četl spoustu básní, ve kterých (v každé druhé) bylo použito slovo "láska"; řekl jsem si tedy, že už dnes (než se z toho trochu oklepu :)) žádné takové tip nedám...
no, slovy animáku: má dieta je v troskách
05.07.2008 21:36:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Láska je ze všech vášní nejsilnější, neboť útočí současně na hlavu, srdce i tělo...Básenka se Ti povedla:)
25.06.2008 21:30:00 | Ewineccka
Krásná básenka, ST! za obsah, má to myšlenku a hloubku, jisté city a nezapomněla jsi ani na labutí peří :o) pěkné! :o)
25.06.2008 21:26:00 | NikitaNikaT.
...nemám co bych k tomu dodal , jen to že je moc dobrá a mi se líbí Jirka
25.06.2008 19:25:00 | kavec