Zhasni prosím světlo...
Anotace: to je jediná věc, co po tobě chci...
Zhasni prosím světlo,
nevidět,
že před chvílí jsem tě nenáviděl -
a ty mě.
Zhasni prosím světlo,
budu radši ve tmě,
než abych musel číst výčitky,
co se zračí ve tvé tváři.
Zhasni prosím světlo,
ať se nám svět nevysměje,
že jsme oba lháři,
i když už to všichni ví...
Zhasni prosím světlo,
abych neviděl zrcadlit se v tobě minulost
stačí mi cítit jen tvou přítomnost
a i to je zatím až moc.
Zhasni prosím světlo,
snad ti to nebude vadit,
nic proti tomu nemáš?
Svou roli v příběhu nás dvou
už beztak znáš…
Přečteno 471x
Tipy 20
Poslední tipující: Angee, Netty de Touvenell, malá čarodejnice wiggová netopýrková, pejrak, 6thSun, blue, Onqa, Lorraine, Anastacia-Jane, jedam, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)