jejda...to bylo hezky sepsáno :-))))
čiší z toho jakási pohoda...snad popírá i ty úmysly odletět :-)
25.06.2008 21:41:00 | Verena
Pro mne dosti myšlenkové a pocitové dílko ... pokorně se vrátit ... hm, to je trochu ponižující ... jenomže asik někdy nezbyde nic jiného ...???
25.06.2008 21:37:00 | NikitaNikaT.
Můžu s Tebou bydlet v pohádce? :-)
(neboj, na tu větu nemám patent... je z nadvědomí, a to patří všem :-*)
25.06.2008 21:10:00 | Levandule
Do teď nechápu jak tu hodní lidé mohli vydržet tolik let. Tak oni jsou to marťani. Díky za vysvětlení :-)
25.06.2008 20:21:00 | po schodech dolů