10
Ze snu se zrodila hvězda jasná
a záříc víc, než slunce svit
nese ji v srdci dívka šťastná
kterou už každý z nás zatoužil mít
však ona sama světem kráčí
v blankytných šatech bez mráčků
na stéblech trávy ladně se vznáší
slavík ji zpívá z obláčků
tak láska šťastná světem bloudí
hledajíc srdce milenců
svým umem jejich city soudí
děvčátek k urostlým mládencům
mládenci urostlí se srdci čistými
dívenky překrásné odchází za nimi
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: hostmen, NikitaNikaT., spare
Komentáře (3)
Komentujících (3)