11
Dnes na mne dýchá svým slaným dechem
modravý stařec z nesmírné dálky
slunečních paprsků vypil jas všechen
přežil již erupce, boje i války
na zlaté zemi před mužem sedím
ptám se jej na to, co děláš myšičko
na obzor v dáli zasněně hledím
chybíš mi hodně, mé zlaté sluníčko
tak v duchu zasněný vzpomínám na tebe
na tvoje oči, úsměv i hlas
mít schopnost létat, vzlétl bych do nebe
a prožil s tebou nádherný čas
můj pohled sleduje jak vlny zebou
ze všeho nejvíce teď chci být s tebou
Přečteno 431x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., spare
Komentáře (2)
Komentujících (2)