Anotace: moje druhá věc...snad se bude libit!
První dvě sloky zní jako ohraná banalita, ta poslední to však umocňuje a pozvedává do mimořádného účinku. Takhle se nechám klidně vraždit víckrát, chlapče britský.
10.10.2005 17:51:00 | Hary_nš
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?