Anotace: ...omlouvám se za poněkud sprostá slova...to ten vztek...lítost....a láska...
super je ta cast s fenou - bezim se nechat vosukat, to se mi fakt fest libi
09.08.2008 18:15:00 | Malá shnilá emotivní příšera
Velmi silné, působivé a intimní dílko, s hlubokou myšlenkou a spousty city ... láska je všemocná, ale možná, že až jednou zakusíš něco jiného, možná úplně něco jiného, třebas opak ... budeš mít další zkušenost, třebas můžeš aj porovnat a možno se zamyslíš a možno se Ti to zalíbí ... víc ... jinak dávám ST! o tem žádná.
26.07.2008 21:21:00 | NikitaNikaT.
Hodně otevřené a intimní, ale velice zajímavé a všem nám blízké! Hlavně se mi líbí ta čeština, hezký dialekt a myslím to upřímně! ;-) Děkuji!
26.07.2008 09:31:00 | Kateway
Nejsi divna.. ae zamilovana, to jo... Vicemene to chapu... Spis vice, nez mene... Nevim co k tomu dodat.. Tlachat o tom, jak je ta basen napsana se mi nechce... Tvoje basne jsou vsechny skvele... Ta basen mluvi za vse...
26.06.2008 22:26:00 | Someday