TY
Anotace: ..někde ze šuplíku,asi už hodně staré..
V Tvé duši sopky jsou...
..dlouhá pohoří,jež neprojedu...
...na svých smyslů trůně...
A denní Tvoje tvář se tříská na moři.
Jen tříska z pralesů,
..neznámé..
...prudké vůně...
Však někdy za nocí...
..za nocí ztišených,
když usínáš už přitulený ke mě..
Jako bych ucítila vanutí křídel...
...Tvých...
..a stromů vrcholky...
Jak šuměly by jemně.
Přečteno 997x
Tipy 31
Poslední tipující: kroužek, maliska, NiQuS, Mirusek, a_tao, Manon.H, Holis, grázlík, Bíša, just me, ...
Komentáře (9)
Komentujících (7)