.ex a Velorex
Vodopády padajících hvězd
ve tvých očích
zprávy karavan z dlouhých cest
na všech rozích
něco mi tě připomíná..
Mrtvá kočka na silnici
co nestihla tohle ráno
Teplý pivo ve sklenici
co už pro něj nemám místo
Pu'lnoční snídaně a raní sex
duše v cárech, jak nabouranej Velorex
Možná tma ve tvých u'stech,
nebo moje ku'že ve tvých nechtech..?
něco mi tě pořád připomíná...
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Kelly Lattinová, labuť, Marfuša, igniss, drahý
Komentáře (0)