Jen tak
Anotace: ... nebdít, nesnít ...
.
jen tak tě vidět
na břehu Svratky,
jen tak se projít
za svým snem krátkým
a když tě spatřím,
zkusím nedýchat,
nebdím či nesním?,
nevím, zůstaň stát
ve strmé stráni,
tam horkou dlaní
na skráň pohladím
sen mých letních dní
lehounce, jen tak,
aby sen poznal,
že se stal zázrak,
když se mi nezdál
.
Přečteno 390x
Tipy 29
Poslední tipující: isisleo, Caracol, labuť, spare, takova, WhiteSkull, Xindy, Myrja, Verena, Lorraine, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)