Dunění
Anotace: ...i uvnitř Tebe
Nevíš jak dál
basy duní-i uvnitř
Byly to věci
kterým ses smál
ne štěstí
to sladce zvoní
Píšem slova napřeskáčku,
co neznamenají pro nikoho nic,
jen život-Tvou vytouženou rvačku,
co ale neobsahuje základní klíč
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: jára spots, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)