Pro Jiřinku
Nechci být jen tvůj kamarád,
chtěl bych s tebou pořád spát,
lásko má veliká a jediná
kdo nemiloval nebe nepozná
Srdce rozpadlo se mi v prach,
proč máš z lásky mé strach
měli jsme stejné sny
v prachu jsou společné dny
Že prý zůstaneme kamarádi
že budeme se mít pořád rádi
já na tebe raději zapomenu,
ať si tě má ten druhý,poodejdu
a poohlédnu se po jiné ženě
Rád se s tebou potkám
ale až na věčnosti,
kde na tebe počkám
a budu čekat
dokud ti neskončí pozemské dny...
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: Selča, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)