Zlomené srdce
Anotace: ...kam nás dožene..ať chápeme či ne
Já říkám si,
proč láska tak bolí,
já říkám si,
kolik lidí skolí,
já říkám si,
že někdo na ni zemře,
já říkám si...
proč ji tedy lidé vyhledávájí?
Já říkám si to,
láskou přemožen,
já říkám si to,
před zábradím mostu,
já říkám si to,
na straně směr hlubina pode mnou,
já říkám si...
že chápu, ale nechápu,
že vím, ale nevím,
ať tak či onak...
mě láska zasáhla svou tupou stranou,
tou to bolí nejvíc,
ta dohnala mě k tomuto činu...
tak sbohem.
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Literinka, Simísek, Gabi
Komentáře (2)
Komentujících (2)