Ty lásko, ty to víš
Anotace: a Ty lásko, Ty to víš
Byl jsem tím, co jsi chtěla,
ale má duše zapomněla,
nechtěla padat stále níž
a Ty lásko, Ty to víš,
že stačí málo,
když si jen sníš,
a chvíle zničí lásku z papíru,
nahou ji vkládám do rýmu.
Jsi jak hlouček upírů,
jako štěstí bez míru,
však nedávám to za vinu,
když tě do svých rukou zavinu.
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, igniss, Jahodová kopretina
Komentáře (3)
Komentujících (3)