Jenom hra?
Anotace: Njn, celkem časté téma že... :oI
Do bodu varu,
něžně mě přivádíš.
Tvůj úsměv žeru,
pomalu se přiblížíš.
Hra na dotyky,
jenom proboha, nenápadně.
Žadné styky,
jenom, a, řada je na mě.
Ta hra mě baví,
přivádíš mě k šílenství,
jde tu o zdraví,
mé vroucí tělo dobře ví.
Ten pohled plný vášně,
celá se rozechvívám,
pojď, vykašli se na ně,
víš, že tě ráda mám.
Už nejde jen o hru,
chci tě i jinak, víc.
tvé pohledy kradu,
já vím, nezbyde mi nic.
************
A odešel, css, jak se dalo čekat.
Nechal mě,
zakrvácenou,
prosící,
odhozenou,
věřící,
znechucenou,
modlící.
Nechal mě.
Já veděla, že budu jednou pykat.
Přečteno 415x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, Haniéčka, Stoneman, Lilly Lightová, Ten_bez_přezdívky
Komentáře (3)
Komentujících (3)