Anotace: kruci ta smůla je snad nekonečná:-(
Když se tak zamyslím...zjišťuju,že jsem něco ztratila,ale o nic nepřišla...Moc se mi to líbí;)
01.07.2008 22:17:00 | Passive
Tahle mi naopak od té, co jsem četla před chvílí, připadá moc ohraná. Chápu obraty, které používáš, ale nenacházím v nich nic nového... Šeptáš stejná klišé jako miliony ostatních lidí...
30.06.2008 21:56:00 | colorka