Anotace: občas lidi maj strach ze štěstí, strach z lásky.... ///// Para Ti, Carlito, gracias por todo, pero... no puedo... Hasta la muerte Mona Lisa....
Pěkný Mona Liso:-)Jednou všechno přebolí a ty nebudeš mít strach z lásky, neboj;-)
28.06.2008 20:54:00 | pleskotka24
uplakaná Mona Lisa, to se mi strašně líbí;-)
a ta smůla se prolomí(v mém případě možná za 50 let:D...kecám...to půjde;-))
28.06.2008 20:38:00 | teranosaur