Půjdem zase spolu
Anotace: Půjdem snad po našem známem molu, co nejdál budem kráčet spolu
Já jen chci jít tím svým směrem,
s vánkem v zádech za severem
nebo na jih, netuším,
hlavně tam, kde své srdce rozbuším.
Tam, kde zaznějí mi hlasy,
staré, utuchající krásy,
v místech, kde zněla věčnost,
ach ta naše ošemetnost.
Půjdem snad po našem známem molu,
co nejdál budem kráčet spolu,
nikdy ne však dolů,dolů,
abych viděl ještě ta tvá ústa smělá,
a abys se mnou dlouho býti směla.
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)