Nadějné pění
Anotace: potřebovala jsem psát............
Zpívám ti píseň
Zpívám jí tobě
Zpívám jí o mě
Kousek tebe tam však taky je
Miluju tvojí nevědomost
Miluju tu procházku melodií
Slepota, naivita, ztrouchnivělost
Zazpíváš mi jí
Letím, křičím
Drtím oblaka
Nervozita stoupá
Starý dřevěný koník se v rytmu téhle hudby houpá
Naděje stále klesá
Něčí hlásek jemně hlesá
Samota se mísí s ruchem
Však ticho, nejde slyšet pouhým uchem
Nejtěžší je nemyslet na nic
Vlak už přijíždí do další z ohořelých stanic
Shořeli náhle
Obrovským požárem
Plameny skákali dále
Neuhasili je ani vodou z vodáren
Stále cítím tvůj stisk
Tvůj toužebný stisk
A ptám se,
vyplatil se tenhle risk?
Přečteno 323x
Tipy 12
Poslední tipující: Mario de Janiero, metal hearts, anaH, Lady Carmila, Bíša, jedam
Komentáře (3)
Komentujících (3)