Obraz ráje
Dvě srdce bloudí v zámecké zahradě
Ne sama, jsou přece dvě
Držíc se, ruku v ruce jdou
Hlavu do oblak, v ráji snad jsou
Chlapec a dívka, zamilováni do sebe
Jsou odrazem Tebe a mne, lásky až do nebe
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Winnacott
Komentáře (1)
Komentujících (1)