Chci
Anotace: navždy jen Tvou...
Chci být Tvou můrou v děsivém snu,
Chci být Tvou můzou v deštivém dnu.
Chci být Tvým ďáblem v andělské duši,
Chci být to, co Ti tak sluší.
Chtěla bych toho opravdu moc
Netrávit bez Tebe každičkou noc?
Být s Tebou, na tom mi záleží,
Být Ti radostnou přítěží...
Světlem Tvým, když procházíš tmou,
Už navždy bych chtěla být jen Tvou.
Přečteno 869x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Winnacott
Komentáře (2)
Komentujících (2)