Starosti
Anotace: ... nejsou jen pro Tebe ...
.
když Ti starosti
svírají hruď
a srdce začne
bolestmi pukat,
neplač, na dně
nebuď, něčí ruka
a druhá, dlaně
rozpustí muka
na padrť, na kaši,
jemnými dotyky
záhyby na duši
vyžehlí do přímky
vedoucí životem
ladně a krásně,
zazpíváš, začneš
nám tu psát básně.
.
Přečteno 378x
Tipy 19
Poslední tipující: Bíša, Caracol, igniss, labuť, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček, Churry, monterka, Lorraine, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)