Láska
Anotace: o tom jak mi připadla kdysi v začátcích láska..
Láska je jako vánek, co nepřestává vát.
Jako děti, co nechtějí si hrát.
Jako slunce, co led kolem sebe šíří.
Jako voda, co nezavíří.
Láska je vzácná, jedinečná,
nic se jí nevyrovná.
Láska je jako modrá tráva.
Jako loučení, kde nikdo nezamává.
Jako hudba bez not,
jako svíčka, co nemá knot.
Láska je krásná, nenahraditelná,
Jen škoda je, že ji jen málokdo pozná.
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: losscar, Oťas, Mraveneček
Komentáře (3)
Komentujících (3)