Dáreček
Anotace: tak to prostě chodí...
Z lásky dáreček
překrásný, malovaný,
tvarovaný hrneček
prostě – darovaný
Radost z dárku,
mnoho okamžiků
vydržela několik roků
důležitých kroků
Rozbil se rozbil
malovaný šálek
a slzami pokryl
z lásky šitý šátek
Střípky z hrnečku
čas rozmetl
raduje se z jiných dárečků
nový kvítek co vykvetl..
Komentáře (0)