Roztoužená
V zelených listech modré nebe
ležíme v trávě blízko sebe
obloha oděna kašmírem
mraky mezi náma a vesmírem
Spoutám Tě sluneční sítí
utkanou z pavoučích nití
dotyky polibky horký dech
odnesou rorýsi na křídlech
Prosviští krajinou touha má
lesem i polem lukama
vrátí se zpátky k Tobě jen
přikryje stud Tvůj závojem
Zažehne požár v duši Tvé
ucítíš bouři poprvé
shoříme v jednom plameni
smiluj se dej už znamení
Přečteno 429x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin, poustevník Jirka, danaska, igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)