Vodopád krásných snů

Vodopád krásných snů

Anotace: .

Sedmero řek přešel jsem
pro pravdu chtěl jsem jít,
slyšel hudbu krásně znít,
jen štěstí a úlevu

to vše jsem směl.

Z nebes či z tebe,
láska mě stále hřeje.
Jsi tam a já tady
našli jsme se..

Touha má pro tebe
shoříme v jednom plameni
smiluj se dej už znamení
Autor Rbb, 30.06.2008
Přečteno 580x
Tipy 19
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Kyle, Ztracená Tereza, anatantal, maliska, Pohjolanka, vodnař, Bíša, NikitaNikaT., labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ano, velmi hezké dílko ... přeji ať znamení, co nejdříve objeví.

30.06.2008 17:09:00 | NikitaNikaT.

líbí

To je krásné! Srší na mě z ní energie a pozitivní nálada!

30.06.2008 11:38:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel