Laskavý pohled lásky
Anotace: Opravdová láska..
Pomiluji celičké ty tvary.
Zahřeji jak ty nadpozemské dary.
Zabolí, když dýka tělo pohladí.
Ublíží duši, která v sobě dítě zradí.
Zklame jak dcera matku, když svoji bolest skrývá.
Odpouští tak jak milosrdenství Boží bývá.
Miluje tolik jak z lásky milující život dává.
Komentáře (1)
Komentujících (1)