otazníky
Anotace: každá chyba se holt krutě vymstí...
Sbírka:
Zamilované
Kde jsou Tvá krásná slova?
Kde jsou ty chvíle snění?
Proč neopakuje se to znova?
Proč už to stejné není?
Všechno jsem zvorala, já vím.
Teď toho lituju, o Tobě sním.
Teď a tady slibuju,
chci zpátky ten sen,
kde pro Tebe noc přeměním v den...
Přečteno 492x
Tipy 6
Poslední tipující: Janetee, Mraveneček, Axol, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)