13
Anotace: myslím, že tentokrát 13 není enšťastné číslo...
Přál bych si projít dveřmi tvé duše
a jako slunce zahřát ji paprskem
být šípem Amora střeleným z kuše
z čistého nebe vášnivým zábleskem
chtěl bych být pírkem na křídlech Pegase
co letí za tebou přes vodní masy
chtěl bych tě na chvíli rozesmát zase
chtěl bych být s tebou, mou vílou krásy
s láskou v mém srdci a tebou po boku
procházet po duze jak kapky, světem
chtěl bych zas slyšet bublání potoku
pohádku před spaním, zlobivým dětem
kéž perla jasná na křídlech motýla
s pocitem radosti spadne ti do klína.
Přečteno 403x
Tipy 5
Poslední tipující: hostmen, labuť, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)