Anotace: ...
moc krásné...i já už nemám sen...kousek po kousku se mi rozplynul a vítr ho odvál pryč...
30.06.2008 21:27:00 | Lissette
Nejdůležitější rada pro život: Jdi za svým snem! Ať je jakýkoli, jakkoli hloupý se může zdát okolí, je-li to tvůj sen (nejhlubší, nejniternější), pak si ho stále připomínej..a jednou dojde naplnění (třeba až za 10 let...zdá se jako dlouhá doba, ale není tomu tak) Hlavu vzhůru!
30.06.2008 21:02:00 | monterka