Deštník
.
Tvá láska zemřela
ve verši včerejším byla jen
umbrella
vyhodím můj deštník
do města vyjdu si vyhledat
slunečník
nebo jen do větru
do bouře a žáru
noci
se skautí krabičkou
se sirkou pětníkem
náplastí
vyrazím kupředu
hlava nehlava
za štěstím
kdesi
.
Přečteno 442x
Tipy 24
Poslední tipující: Pája Black, Caracol, Bíša, WhiteSkull, danav, igniss, Lota, Mraveneček, Churry, Špáďa, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)