Polibek na čelo
Anotace: Nejhezčí mužné gesto ...
Polibek na čelo
je zvláštním gestem muže
v žilách krev rozproudí
ten letmý dotek kůže
S polibkem na čelo
já propadám se v čase
toužím se rozplynout
a poddat se té kráse
Polibek na čelo
je příslibem ochránění
v tvé mužné náruči
a bezpečí a bdění
Polibek na čelo
s nádechem erotiky
je příslib souznění
kdy posloucháš mé vzlyky
Polibek na čelo
v milostném zaslepení
je dotek anděla
pro moje sladké snění
Přečteno 1133x
Tipy 20
Poslední tipující: Pevya, jedam, Květka Š., UCET KE ZRUSENI, igniss, Lorraine, Štěpina G, labuť, Vlk v rouše, vodnař, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)