Věci jak jsme je znali, se navždy změnili
Anotace: Není to o lásce mezi 2 lidma, ale tak nějak o lásce všeobecně... o co těď přicházim proto je to tak zmatený
Konec slov a konec věty
co to má znamenat...
navždy tydle naše světy
na ně budu vzpomínat
proč končí něco co tak dobře začalo
nic zlýho se mi nestalo
strom z kořenů vytržený
jsem bojovník poražený
poslední rozloučení
nikdy tak nebolelo
cynický chlad
úprk
do světa všech zrad
konec cesty co jsem znala
a byla jsem za ní ráda
ráda bych, aby tekla krev
nejde to, na to sem moc slabá
že by to byla moje osobní zrada?
nemám zájem o nový začátky
nechci nějaký nový zážitky
ve víru všech barev nechci vidět nebe
protže ztrácím zájem
ztrácím sebe...
ztrácím tebe!
Přečteno 435x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, Holis, Mraveneček, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)