zamilovanost
Anotace: zamilovani jsou asi jenom z pohadky...
Zamilovanost je krásná kdyz se blíží,
zamilovanost je krutá když mě tíží.
zamilovanost někdy chutna jako med,
někdy je zase hořka jako jed.
zamilovanost je sen,
ze kterého nikdy nevyjdeš ven...
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasněný básník
Komentáře (1)
Komentujících (1)