Sestřičko...
Anotace: Jen chci abys věděla, že tě mám moc a moc ráda a jsem ráda že jsi se mnou.... Děkuji Teri, že to se mnou takhle zvládáš :-*
Gothičko, moje sestřičko malá
Komu jsi svoje srdíčko dala
A přitom tolik tváří ukázala
Někdy jsi veselá, někdy i smutná
Někdy jsi opravdu velice chutná :D
Někdy bych vlasy ti z hlavy rvala,
ale ruku do ohně bych za tebe dala
Sestřičko moje děkuji tobě,
že jsi mě znala i v mé podobě
Jen jsem ti chtěla básničkou říci,
že ty jsi mou hvězdičkou ve tmě zářící.
Děkuji sestřičko mám tě moc ráda
Doufám že neztratíš žádného kamaráda
Děkuji...
Přečteno 457x
Tipy 4
Poslední tipující: Anneli, monterka, Devil'sWhore
Komentáře (2)
Komentujících (2)