Laškiáda
Mí milí pánové
když říkám Ne,myslím tím Snad
když říkam Snad toužím se milovat
a Ano, ach Ano říkám vám
co kočka na rozpálené střeše co třese býti chována.
Nenechte mě tak naŕíkat a chlaďte moje tělo,
spokojím se i s milováním
zato budu pak naslouchat
vaśim bezedným lhaním
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař, monterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)