O lásce naposled
Anotace: už na ni kašlu...už jen přátelství...
Nejsem tady pro nikoho a nikdy už nebudu,
jdu od místa k místu a někde chvíli pobudu.
Nebudu nikomu patřit ani nikoho vlastnit,
přetrhnu tuhletu „osudovou vztah-nit“.
Když to vypadá, na nadějný vztah,
tak se tu objeví jakýsi vrah.
Ten přetrhl nit, v mým životě,
do smrti chci být sám kůl v plotě.
Nemoci a pády, bolesti a rvačky,
nechci bejt součástí týhletý sr**ky.
Na svoje triko pojedu, abych neměl o protějšek strach,
moje srdce není už zbyl tam jenom prach….
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Winki
Komentáře (0)