Dobrou noc, milá
Anotace: ... ještě nejdu spát ...
.
dobrou noc milá
spi něžně si
po svíci
sfouknuté
nad střevíci
a nech mne
dopít sklenku
před Tvou ložnicí
na terase venku
za městem spícím
za noci snivé
a Tvé sny
marnivé
lenivé
škádlivé
najdou si
úsměvy na tváři
do krásy
žehlící Tvé vrásky
tisíckrát líbané
mými rty
kdysi
i dnes
a včera a pořád
a navždy
kéž by
.
Přečteno 542x
Tipy 18
Poslední tipující: Bíša, hanele m., Lota, isisleo, labuť, Verena, Sima, Myrja, Lorraine, Mraveneček, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)