Keď som s tebou...
keď som s tebou,
nebojím sa,
šťastím sa usmievam.
keď som s tebou,
preplnená je krabica,
v nej smútok,čo už nezdieľam.
keď som s tebou,
srdce moje počuje biť aj hluchý,
oči mi žiaria ako hviezdy.
keď som s tebou,
milujem tvoje ruky,
ktoré od lásky splietame si.
keď som s tebou,
zastal čas,nepohne sa deň,
všetko zastalo a venuje sa nám.
keď som s tebou,
viem,že si tu pre mňa len,
a ja všetko čo mám,tebe dám.
keď som s tebou,
nepotrebujem k životu ani vzduch,
ani všetko to,čo mi bolo treba doteraz.
keď som s tebou,
ja lietam tam,kde nedostrelí luk,
a nedovidí,ani najvyššie zviera.
keď som s tebou,
už viem,na čo som v živote čakala,
už som našla,čo mi bolo treba.
keď som s tebou,
už nepotrebujem iného anjela,
Boh mi zoslal teba.
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: hostmen, Rbb
Komentáře (0)