když
Anotace: nj basnicka ktera hodne vypovida o tom co jsem citila...
když jsme se poznali,
bylo to jako bychom jeden druheho hledali
když to s nama začalo,
štěstí nas potkalo
když jsi mě libal bylo mi krasne,
když jsi mě svíral v duchu jsem skladala básně
když věci nabrali rychli spád,
už jsme si nemohli lhat
když ono to s tebou bylo tak krasny,
nikdy na tebe nezapomenu.jasny!!!
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Zasněný básník
Komentáře (1)
Komentujících (1)