Milenci
Anotace: naděje asi opravdu umírá poslední....
Sbírka:
Zamilované
V noci za svitu měsíčního
dva milenci v jedné posteli
jeden vedle druhého.
Šeptají si věčné lásky sliby
a netuší jaké se dopouštějí chyby.
Stejně jsme leželi i my dva
Stejné sliby, stejná chyba.
Jsme od sebe strašně daleko,
ale stejně naději mám,
byť jen malinkou.
V hloubi duše vím, že víš,
že budem zase ležet
a nad námi bude nebe.
Doufám, že víš, že láska je když
Ty máš mě a já mám Tebe.
Přečteno 785x
Tipy 13
Poslední tipující: Lioness, Morgenstern, Bíša, Janetee, hostmen, kleopatra.sedma, Mraveneček, igniss, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (5)