zima a mráz
teplo střídá mráz
den, ten střídá noc
roklina a sráz
prosím o pomoc
nádech střídá výdech
černá zase bílou
ten hluboký povzdech
kdy zas budeš vílou?
na západě když nám svítá
a v noci když je den
už ti přišel, ten tvůj Víťa?
nebo to byl zas můj sen?
Komentáře (1)
Komentujících (1)