Anotace: ...smějte se a život se bude smát s vámi, plačte ,a budete plakat sám.
Přesně tak. Dobře že jsi o sobě dal vědět. A k básničce. Je jaksi - slovy nehodnotitelná, a na to ostatní bohužel internet nestačí. prostě prostě dobrá.
07.07.2008 16:41:00 | prostě Zuzana
rymy, rymy, na co rymy, kdyz pises ve volnem??
je to dle meho nazoru velmi vyvedene a interesantni, velmi mne zaujaly nektera slovni spojeni, vskutku znamenite
02.07.2008 20:18:00 | saddova
moc pěkná... jsem ráda, že jsi tu zas :)...
jen mi možná trošku vadí to "přečárkování"... ty ty čárky prostě nacpeš všude... ať se hodí a nebo ne ;)... ale to je jen kosmetický detail :)
02.07.2008 19:16:00 | prostějanek
jsem rada ze tu zase vidim neco od tebe... :) pis dal...at ze sebe dostanes vsechnu spinu, tohle dilo se mi libi..
02.07.2008 14:14:00 | mattoni.uz.neni