My se sejdeme
V 15:17 na autobusové zastávce,
budu tě vyhlížet, sedět na dřevěné lavičce,
a budu hádat, kterým autem přijíždíš.
Pak zavřu oči a sleduji barevné kino pod mými víčky,
všechno se točí, je jako duha, tak jasné a jiskrné.
Sedím a čekám.
Vůbec mi nevadí, že si tu poklábosím s červotočem, zdlábnu svačinu a zďobnu sousedovic třešně.....jak tu tak čekám a je mi dlouhá chvíle.
Sedím a čekám.
Pak přijdeš a luskneš prsty.....madam, jedeme.
Vydáváme se do dálek, vydáváme se za duhou,
smát se
a snít...
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: devcatko z jetele
Komentáře (2)
Komentujících (2)